Onze Service

Vissen bij ons plaatsen

Vissen asiel Nederland is een prodeo organisatie die gratis door middel van vrijwilligers vissen opvang realiseren.
Na dat de vissen zijn opgevangen worden deze 2 weken in quarantaine gehouden om zo te kunnen vast stellen of deze gezond zijn en of ze eventueel een behandeling nodig hebben.
Als alles goed is met de vissen worden de vissen voor herplaatsing aangeboden.
Wij kunnen werkelijk alle vissen opvangen en herplaatsen dus hoe klein of groot de vis ook is wij hebben er plek voor.
Ook zijn er een aantal scenario”s te bedenken waarbij het aquarium en de vissen met spoed moeten worden weggehaald ook dan bieden wij een uitkomst.

Vissen ophalen

Vissen ophalen bij het vissen asiel kan altijd tijdens openingstijden tijden, onze openingstijden  zijn te vinden op de contact pagina. bent u benieuwd wat we hebben zitten in het asiel neem gerust contact met ons via het contact formulier of per telefoon op 06-28722831

Vissen in Nood ….Wij kunnen u helpen!

Heeft u acute problemen met uw aquarium, bijvoorbeeld: een lek, woning brand, stroom storingen (langer dan een dag). Dan kunt u met ons 24 uur per dag 7 dagen per week contact opnemen met het volgende nummer 06-28722831.

Aquarium onderhoud

Ook dit behoort tot de mogelijkheden. Vaak kunnen mensen hun aquarium niet meer onderhouden in verband met bijvoorbeeld lichamelijke gebreken, maar vinden ze het aquarium toch nog een groot goed in hun huiskamer. Ook hierbij willen wij u graag helpen. Wij kunnen uw aquarium in onderhoud nemen voor een kleine vergoeding. Voor de kosten van deze service kunt u contact op nemen via de contact pagina.

logés

Vissen logeren in het Vissen asiel, wie had dat kunnen bedenken bij ons is het mogelijk. U gaat verhuizen of lang voor werk naar het buitenland, dan is het mogelijk om uw vissen onder te brengen bij ons in de vestiging. Voor deze service reken wij 1 euro per dag. Heeft u nog vragen kunt u contact opnemen via de contact pagina, bellen is natuurlijk ook altijd mogelijk